Продавайте на Zakupka.com
Тендери
Мобільний додаток
Оплата і доставка
Контакти порталу
Как выбрать машинку для стрижки?

Как выбрать машинку для стрижки?

20 лютого, 2024

Як вибрати машинку для стрижки

Незважаючи на те, що зараз існує величезна кількість салонів краси, все ж таки не завжди є можливість постригтися у професіонала. Найчастіше стрижка обходиться не дешево, та й часу на похід у перукарню вистачає не у всіх. Але самостійно підстригтися можна використовуючи машинку для стрижки . До речі, багато чоловіків зараз вважають за краще стригтися самостійно в домашніх умовах, адже з розвитком інноваційних технологій кожен охочий може швидко купити машинку для стрижки онлайн, яка оснащена додатковим набором спеціалізованих насадок та опцій. Але якась машинка для стрижки краще знає не кожен споживач, адже серед великої кількості варіантів підібрати відповідний прилад не так просто. До того ж зрозуміти, як вибрати машинку для стрижки волосся часом складно через конструктивні та технічні особливості приладу, так як пристрої можуть мати деякі відмінності. Але все ж таки визначити для себе, як вибрати машинку для стрижки волосся і бороди ви зможете прочитавши даний матеріал, в якому докладно описані найважливіші критерії вибору. Вивчивши статтю ви зможете не тільки дізнатися, яка машинка для стрижки краще, але і як вибрати машинку для стрижки волосся для дому, а також як вибрати машинку для стрижки дітей правильно і без клопоту.

Як вибрати машинку для стрижки на кшталт?

Спочатку варто розуміти, що всі пристрої для стрижки поділяються на кілька класів. Існують професійні машинки , які кардинально відрізняються від аналогів. Вони характеризуються максимально високою потужністю та широким функціоналом. Але для того щоб підстригтися такою машинкою користувачеві необхідно мати спеціальні навички. Крім цього, вартість такої машинки досить висока, що необхідно враховувати перед вибором професійної моделі. Зазвичай фахівці не рекомендують професійні прилади для придбання звичайним користувачам, оскільки використовувати їх краще в салонах краси, а також перукарень.

Але все ж таки якщо ви хочете стати власником якісного і максимального потужного пристрою, то зверніть увагу на напівпрофесійні моделі. Вони практично нічим не поступаються професійним машинкам, при цьому їх вартість у рази нижча за салонні аналоги. Такі моделі можна сміливо використовувати не лише для професійних цілей, а й у домашніх умовах.

І якщо вибрати машинку для стрижки професійну вам не складе труднощів, тому що всі подібні моделі відрізняються відмінною потужністю і значним набором опцій, то з аматорською моделлю доведеться трохи складніше. Це пов'язано з величезним вибором класичних моделей, який можна побачити на ринку товарів для краси. Найчастіше аматорські моделі не відрізняються високою потужністю та функціоналом, але для рідкісного застосування такі моделі підійдуть просто ідеально.

Також зрозуміти, яка машинка для стрижки краще вам допоможе її тип. За цим критерієм виділяють машинки для стрижки:

Роторного типу , які характеризуються досить потужним мотором, тому їх зазвичай використовують у салонах краси та перукарень. Їх застосовують для роботи з волоссям будь-якої довжини, жорсткості і навіть густоти, ось чому в цих приладах електродвигун особливо міцний і стійкий. Це пов'язано з тим, що працювати роторні пристрої для стрижки здатні в режимі нон-стоп. До речі, до роторних машин відносять усі без винятку моделі професійного та напівпрофесійного типу. До переваг роторних моделей варто віднести їхню зручність в експлуатації. Можливі вібрації або зайвий шум у них зведений до мінімальної позначки. Крім цього, вони відрізняються наявністю знімних лез, відповідно чистити такі прилади не складе труднощів. Не кажучи вже про підвищену надійність приладів і відмінну якість стрижок, які ви отримаєте після їх використання. Серед недоліків роторних машинок можна виділити лише їхню велику вагу і високу ціну, дозволити собі яку може не кожен користувач;

Вібраційний тип – це другий вид машинок для стрижки, які користуються величезною популярністю завдяки своїй низькій ціні. Але важливо пам'ятати, що такі машини не відрізняються відмінною потужністю. Більше того, тривалість їх роботи в режимі нон-стоп не може перевищувати більше 30 хвилин, відповідно використовувати їх можна лише для експрес-стрижки в домашніх умовах. Таким чином, серед плюсів можна виділити лише низьку ціну і мала вага, але навіть ці переваги не здатні компенсувати зайвий шум і вібрацію під час їх роботи, а також складні конструкційні особливості, які не сприятливо впливають на процес очищення машинки від волосся.

З перерахованого вище зрозуміло, що таке професійна машинка для стрижки волосся як вибрати і для чого вона зазвичай використовується, тому такі пристрої можна сміливо віднести до універсальних приладів, за допомогою яких можна легко доглядати не тільки за волоссям, але і бородою. Але якщо вам потрібний вузькоспеціалізований прилад, ви можете звернути увагу на машинку, яку застосовують виключно для стрижки бороди та вусів. Дані моделі дуже специфічні, оскільки характеризуються вузькими ножами та зубчиками. Але завдяки додатковим насадкам за допомогою їх можна змоделювати ідеальну форму бороди і вусів у точності з вашими побажаннями.

Існують також спеціальні набори для стрижки, що включають все необхідне проведення якісної та професійної процедури. Але важливо пам'ятати, що ці комплекти відносяться до продукції преміум рівня, відповідно їхня вартість буде набагато вищою навіть професійних моделей машинок для стрижки.

яка машинка для стрижки краще

Як вибрати машинку для стрижки за потужністю?

Якщо ж ви вже знаєте який тип машинки вас цікавить, тоді саме час не забути про другий критерій, який допоможе зрозуміти, як вибрати машинку для стрижки правильно. Ось чому експерти рекомендують не забувати про потужність і віддавати перевагу машинкам з оптимальним рівнем цього показника. Саме від потужності залежить швидкість та кількість оборотів пристрою. Крім цього, від потужності залежить тривалість стрижки і, відповідно, час роботи машинки. До речі, зазвичай потужність залежить від багатьох показників, але безпосередньо на неї впливає тип пристрою.

Наприклад, найпотужнішими вважаються машинки роторного типу. Їхня потужність може становити від 20 і до 45 Вт. У вібраційних цей показник набагато нижчий, тому у бюджетних моделях він може бути близько 9 Вт, а у продукції люкс рівня вже 15 Вт. Існують також акумуляторні машинки для стрижки , потужність яких найчастіше становить 12 Вт. Але незалежно від вашого вибору для домашнього застосування ви можете сміливо вибирати машинку, потужність якої може становити від 10 до 20 Вт.

Функціонал машинок для стрижки

Наявність додаткових опцій може стати істотним плюсом для машини. Ось чому важливо підбирати прилади, які мають ряд функцій, до яких можна віднести:

  • вакуумне всмоктування. Дана опція дозволяє легко очищати шию і плечі від вже зрізаного волосся. Причому до машинок з цією функцією завжди набір додаються спеціалізовані контейнери для збору зрізаного волосся. Особливо вакуумне всмоктування підійде власникам дуже короткого волосся, адже довге волосся важко піддається збору;
  • підсвічування, за допомогою якого можна істотно підвищити рівень якості для того, щоб при проведенні процедури ви не пропустили жодного зайвого волосся;
  • режим швидкого заряду забезпечує максимально швидкий заряд батареї машинки. Лише протягом 10-15 хвилин ви зможете повноцінно зарядити пристрій, що цілком вистачить для проведення стандартної стрижки;
  • USB-порт для зарядки машинки. За допомогою порту USB-порту у вас з'явиться можливість заряджати свій прилад не тільки від стандартного стандартного шнура заряду, але і від будь-якого гаджета, наприклад стаціонарного пк або ноутбука. Особливо дана опція стане в нагоді тим, хто любить подорожувати і нерідко бере з собою машинку в подорожі;
  • вологе очищення, що дозволяє помити машинку для стрижки прямо під краном. Наявність такої функції значно полегшить догляд та очищення пристрою, тим самим заощадить час на проведення процедури стрижки волосся.

як підібрати машинку для стрижки

Живлення машинок для стрижки

Тип живлення машинок для стрижки також може відрізнятися, тому при необхідності ви завжди можете підібрати для себе найоптимальніший за всіма критеріями варіант. Наприклад, придбати мережеву модель . Надійна в роботі машинка при мережному типі живлення може функціонувати в безперебійному режимі тривалий час, тому її часто експлуатують у професійних умовах. Але є й невеликий недолік. Такі машини дуже залежать від електромережі, тому при роботі з такими приладами ви можете зіткнутися деякими труднощами пересування. Але для експлуатації в домашніх умовах, а також місцях, де є вільний доступ до електромережі, такі моделі підійдуть просто бездоганно. А щоб ваша покупка радувала вас простотою в експлуатації вам достатньо буде звернути увагу на пристрій з наявністю шнура, що обертається.

Любителям поїздок та тривалих подорожей підійдуть машинки акумуляторного типу. вони дуже зручні та практичні у використанні, а тривалість їх роботи складає близько 60 хвилин із підзарядкою близько 10 годин. Зазвичай тривалість заряджання залежить від моделі, тому вибираючи якісний прилад ви можете бути впевнені в надійності пристрою. Пам'ятайте також, що при низькому заряді акумулятора швидкість обертання ножів моделі буде також низькою.

Існують також акумуляторно-мережові моделі машинок, які зараз користуються величезним попитом серед споживачів. Вони дуже універсальні, оскільки ідеально поєднують особливості двох попередніх моделей. Відповідно, такі прилади здатні добре функціонувати досить тривалий час без додаткового заряду.

Машинки, що працюють від батарейок, також можна зустріти на ринку товарів для краси. До переваг моделей можна віднести те, що вони можуть працювати в будь-якому зручному місці без використання електромережі або додаткового підзаряду. Однак моделі, що працюють від батарейок, не характеризуються достатньою потужністю і не розраховані на тривалу роботу.

Виробники машинок для стрижки

Перед придбанням машини особливу увагу приділіть бренду. Gemei , Kemei , Philips та інші бюджетні бренди відрізняються непоганими експлуатаційними показниками, тому товари торгових марок рекомендовані до покупки для домашнього використання. Але пам'ятайте, що продукції китайських брендів все ж таки варто уникати, тому що їх товари не характеризуються відмінними експлуатаційними властивостями.