Продавайте на Zakupka.com
Тендери
Мобільний додаток
Оплата і доставка
Контакти порталу
Як вибрати епілятор?

Як вибрати епілятор?

20 лютого, 2024

Як вибрати епілятор

Як вибрати жіночий епілятор , знають не всі. Але проблеми з вибором виникають навіть у досвідчених жінок, які не перший рік використовують корисний прилад. У чому проблема та чому зрозуміти, який епілятор краще так складно? Експерти заспокоюють дівчат, пояснюючи цю тенденцію різноманіттям вибору. Якщо ще зовсім недавно вибір епіляторів був дуже невеликий, то сьогодні магазини рясніють асортиментом компактної техніки на будь-який смак. При необхідності ви можете купити універсальний прилад або навіть підібрати міні-помічника для чутливих зон вашого тіла. Але все ж таки який епілятор краще і як не помилитися при виборі моделі? Для цього достатньо ознайомитися з порадами фахівців, які допоможуть зробити правильне рішення і дізнатися, як правильно вибрати епілятор.

Який епілятор краще дисковий чи пінцетний?

Стандартом прийнято вважати 60 пінцетів чи дисків. При цьому чекайте на швидкий ефект, але сама процедура при використанні такого пінцету буде досить болісною. Зазвичай, такий бюджетний варіант рекомендується використовувати жінкам з високим больовим порогом або тим, хто дуже довго користувався послугами воскової епіляції. Епілятор з 20 робочими деталями – непоганий варіант для тих, хто не поспішає та може приділити епіляції достатню кількість часу. Але будьте впевнені, що після такої епіляції на вас чекатиме чудовий результат і гладка шкіра. А якщо ви хочете придбати універсальний варіант або не знаєте, як вибрати епілятор для чутливої шкіри правильно, зробіть акцент на моделі з 32 пінцетами або дисками. Такий варіант є найпопулярнішим і є оптимальним співвідношенням ціни та якості.

Перед тим, як вибрати епілятор, пам'ятайте, що існує всього 2 види приладів: дискові та пінцетні. Кожен принцип має ряд плюсів і мінусів, знаючи які ви легко зможете дізнатися для себе, яка модель підійде саме вам. Отже, дискові вважаються одними з найпоширеніших, а принцип їхньої дії ґрунтується на видаленні волосся спеціальними вбудованими дисками. При обертанні міні-диски захоплюють волосок і виривають його з коренем, як пінцет. Звичайно, при використанні дискового епілятора готуйтеся до дуже неприємних і болючих відчуттів, так як цю процедуру важко назвати щадною. Але якщо ви не знаєте, як вибрати епілятор для ніг, то дискова модель підійде для цього просто ідеально.

Пінцетна система трохи відрізняється від дискової, оскільки при ній на епіляторі в шаховому порядку замість дисків розташовуються маленькі пінцети. До речі, пінцетні епілятори ефективніші і епілюють більше волосків за один раз, ніж дискові. Але принципово сильної різниці між ними немає. Експерти стверджують, що результат один, а ось ефективність залежатиме від кількості дисків чи пінцетів. Тобто чим більше буде робочих деталей, тим відповідно, краще виявиться результат.

Який епілятор краще

Як вибрати епілятор для обличчя та тіла з опцією знеболювання?

Система знеболювання - це не просто приємне доповнення до улюбленого приладу, а дуже необхідна опція для дівчат з низьким больовим порогом або тим, хто має надто ніжну шкіру. Особливо техніка буде корисна дівчина з чутливою шкірою, оскільки роздратування - це невід'ємна частина процедури, але якщо у багатьох неприємні відчуття і висипання пропадає практично відразу після закінчення епіляції, інші можуть відчувати на собі дію епілятора ще кілька днів. Що робити у такому разі? Фахівці в один голос рекомендують не економити і купити епілятор з ефектом, що охолоджує.

Зазвичай до таких приладів додатково додаються в комплекті спеціальні рукавички або рукавички з гелем, що охолоджує (іноді касетами). Для приведення в дію достатньо перед процедурою покласти рукавицю з касетою в холодильник. Також у наборі таких міні-приладів можуть йти масажні насадки або інші деталі для мінімізації больових відчуттів.

Справжньою новинкою на б'юті-ринку можна впевнено вважати епілятори, які можна використовувати для вологої епіляції (у душі). На розпареній шкірі негаразд яскраво виражені почервоніння, та й загалом гаряча шкіра менш чутлива до впливу епілятора, ніж суха, де відразу залишаються сліди від проведеної процедури.

Харчування епіляторів

Живлення епіляторів може відбуватися кількома способами: від мережі, акумулятора або обома способами одночасно. До речі, останній варіант є найзручнішим, але й дорогим. Але також можна виділити особливості кожного типу харчування:

  • від мережі – це найпоширеніший метод живлення приладу. Моделі, що функціонують від мережі, стоять у рази дешевше за аналоги, тому що вони не відрізняються вбудованим акумулятором і здатні повноцінно працювати лише після підключення до електромережі. Звичайно, при такому типі харчування епілювати складні ділянки не завжди дуже зручно, але для епіляції ніг такий варіант підходить просто бездоганно;
  • комбінований тип живлення ідеально підійде тим, хто вважає за краще проводити епіляцію в різних зонах тіла і, відповідно, використовувати прилад тривалий час. Він дуже зручний і практичний у застосуванні, але незважаючи на значний набір переваг коштує такий епілятор набагато дорожчий за інші моделі.
  • Живлення від акумулятора - це дуже зручний метод, але коштують такі прилади не дешево. Більше того, вони не відрізняються тривалим часом роботи, оскільки найчастіше заряду вистачає на не більше ніж 30-40 хвилин безперервної роботи. Причому бюджетніші моделі здатні функціонувати не більше 15 хвилин без додаткового підзаряду, а сама зарядка становитиме не менше 24 годин. Тому якщо вас цікавить максимально продуктивний пристрій, звертайте увагу на технічні параметри приладу, адже заряду повинно вистачати мінімум на 30 хвилин, а тривалість підзарядки не перевищувати 1 години;

Як підібрати епілятор

Насадки епіляторів

Зазвичай до епіляторів додаються різні насадки. Серед них можна виділити триммер , спеціалізовані насадки для найбільш чутливих зон тіла, а також голівки для гоління і насадки для видалення зайвого волосся на обличчі . Кожна дуже функціональна і здатна надати вам додатковий комфорт не тільки при використанні самого приладу, але і після самої процедури, адже більш функціональний пристрій значно заощадить час і за одну процедуру допоможе позбавитися небажаного волосся на довгий час. Але за словами експертів, якщо ви хочете заощадити та придбати недорогий прилад з гарним набором функцій, то зверніть увагу на наявність у комплекті тримера та насадку для окремих волосків.

Виробники епіляторів

Щоб заявлені технічні характеристики збігалися з реальністю і не засмутили вас після першого використання епілятора, звертайте увагу при виборі техніки на компанію-виробника. Пам'ятайте, що бренд з гарною репутацією завжди підтримуватиме її на заданому рівні та підвищуватиме якість своєї продукції, тому будьте впевнені, що вибираючи продукцію компаній Philips , Braun або Gemei ви завжди отримаєте якісний пристрій з оптимальним співвідношенням ціни та якості. Більш того, перевірені торгові марки завжди надають офіційну гарантію своїх товарів терміном на рік і більше, що також є підтвердженням надійності та довговічності продукції.