Продавайте на Zakupka.com
Тендери
Мобільний додаток
Оплата і доставка
Контакти порталу
Що подарувати подрузі на день народження

Що подарувати подрузі на день народження

04 березня, 2024

День народження – це чергова нагода нагадати своїй близькій людині, що вона вам не байдужа. Тому стандартні подарунки тут не пасують. Адже вони швидко «засуваються у дальній кут». Якщо ви дійсно хочете, щоб людина ще довго згадувала вас добрим словом, то до питання, що можна подарувати подрузі не день народження, слід підходити з особливою ретельністю. Ідей тут не так вже й мало, починаючи від речей, що входять до топу, і закінчуючи незвичайними та прикольними подарунками.

За якими критеріями вибирати подарунок подрузі

Головний критерій вибору подарунка – захоплення самої подруги. Альтернатива – річ, яка нагадуватиме про подію чи місце, де ви познайомилися. Також слід враховувати ще ряд факторів:

  • Практичність . Дорогі сувеніри і дрібнички це, звичайно, добре і красиво, але ваша подруга, швидше за все, швидко забуде про такий подарунок і просто відкладе його на далеку полицю. Відповідно, особливого сенсу у такому презенті немає. Найкраще, щоб він був практичним. Так близька людина не тільки зрадіє набагато більше, а й частіше вас згадуватиме під час використання цієї речі (чи то предмет одягу, чи корисний гаджет).
  • Ціна . Кажуть, кожен подарунок по-своєму цінний. Адже це прояв кохання та уваги. Це твердження насправді спірне. Адже близькій подрузі краще не дарувати якусь дешеву дрібничку. Вона може вас неправильно збагнути. А ось людині, з якою ви нещодавно познайомилися, навпаки, краще не робити дорогих подарунків. Ви можете поставити його в незручне становище.

Не слід забувати і про гарне оформлення. В ідеалі воно має бути виконане своїми руками. Так ви натякнете іменинниці зайвий раз, наскільки вона для вас цінна та важлива. Однак за відсутності особливих творчих здібностей, допустимо скористатися і пропозиціями з магазинів (наприклад, незвичайними коробочками, стрічками тощо). Практика показує, що такі речі підвищують настрій і вкотре змушують людину посміхнутися. Та й розкривати такі коробочки багатьом дуже приємно.

Що подарувати подрузі на день народження

Вибір тут залежить тільки від вашої фантазії та захоплення самої іменинниці. Однак існує й кілька «класичних» варіантів, які здатні вразити практично кожну людину.

Книга

Незважаючи на активний розвиток сучасних технологій, нова книга, як і раніше, у багатьох людей викликає радість. Особливо, якщо її тематика відповідає захопленням самої людини. Вибір тут величезний, починаючи від Гаррі Поттера та Володар Перстнів для любителів фентезі та закінчуючи творами класиків. Однак перед тим, як дарувати книгу, краще все-таки поцікавитися, якому саме автору віддає перевагу іменинниці.

Електронна книга

Електронні книги сьогодні не менш популярні, ніж паперові. Адже деякі з них (особливо від молодих авторів) поширюються лише у такому форматі. Для кращого ефекту «електронку» можна помістити на флешку або якийсь гаджет і подарувати винуватці урочистості у такому вигляді. Якщо такої можливості немає, можна надіслати файл із книгою в особистому повідомленні через месенджер чи соціальну мережу, прикріпивши до нього текстове або графічне вітання.

Гаджети

Якщо раніше «класичним» презентом на день народження чи будь-яке інше свято вважалася книга, то у 21 столітті це «почесне звання» міцно перехопили гаджети. І йдеться тут не лише про дорогі мобільні телефони чи планшети. Адже можна подарувати подрузі бездротові навушники , різні пристрої для розумного будинку або прикольні штуки, призначені для розважальних цілей.

pic_66377c49ad00b6f4de6fdbd48715e912_1920x9000_1.jpg
Косметика і парфюмерія

Актуально, але тут слід зважати на один важливий момент. Перед тим, як набувати косметики та парфумерії , ви повинні просто в ідеалі вивчити смаки своєї близької людини. Адже кожна дівчина користується, наприклад, особливими духами та губною помадою. Інші марки вона просто не визнає. Якщо з такими знаннями проблем немає, то можна сміливо вирушати до магазину. Якщо ж є, то як варіант можна придбати великий набір косметики.

Аксесуари

Їм буде рада практично кожна дівчина. Адже практично всі представниці прекрасної половини людства люблять різні гарні речі. Варіантів тут маса - починаючи від набору шпильок для волосся і закінчуючи дорогим кільцем. Хоча останнє таки актуально у тому випадку, якщо сам дарувальник чоловічої статі.


Онлайн або офлайн курси

Ще один актуальний у сучасних умовах подарунок. Жінки постійно намагаються вдосконалювати свою освіту та здобувати нові професії. Тому подарований сертифікат на проходження курсу (не має значення в онлайн або офлайн форматі) викликає захоплення у більшості дівчат. Це можуть бути заняття з іноземних мов, якийсь майстер-клас або серйозна освітня програма з отримання нової професії.

pic_d9394da3fa8b9e56cf64ba84dd539dd2_1920x9000_1.jpg

Сертифікат на покупку

Актуальний у тому випадку, якщо людина просто не знає, що придбати для своєї подруги. Адже досить купити в популярному магазині сертифікат, і іменинниця сама зможе вибрати для себе подарунок на своє свято.

Аксесуари для офісу

Підійдуть тим жінкам, які працюють або в офісній сфері, або на фрілансі. Наприклад, зручний комп'ютерний стілець може зробити час за ноутбуком більш комфортним. Організатор – допоможе впорядкувати різне письмове приладдя. Новий комп'ютерний стіл дозволить змінити обстановку в робочій кімнаті та ін.

Творчі набори

Варіант актуальний для тих, хто не знає що подарувати подрузі на інше, щоб запам'яталося. Творчістю люблять займатися не лише діти, а й дорослі. Однак у останніх часто просто не вистачає часу для того, щоб придбати необхідне приладдя та матеріали. Набори для творчості та рукоділля дозволяють вирішити цю проблему. Адже тут уже є все потрібне для занять. Причому тематика та комплектація може бути різною, починаючи від незвичайного конструктора і закінчуючи наборами для вишивання бісером. Такий подарунок точно не забудеться. Адже він дозволить іменинниці провести кілька вечорів за своїм улюбленим заняттям.

 Домашній текстиль

Багато людей у метушні буднів просто забувають оновлювати речі, якими вони користуються щодня. Домашній текстиль якраз входить до цього числа. Для подруги можна придбати різні пледи, постільну білизну та ін. Головне не забути поцікавитися перед святом, чого саме не вистачає вашій близькій людині. Адже якщо вибирати навмання, великий шанс того, що презент просто вирушить «у довгий ящик».

Спортивне приладдя

Безпрограшний подарунок подрузі на день народження. Більшість дівчат люблять стежити за своєю фігурою та здоров'ям, для чого періодично займаються спортом. Якщо ваша подруга належить до такої категорії, можна порадувати її спортивними обновками. Тут лише важливо не забути, якою саме дисципліною вона займається. Тому що навряд чи для любителів пробіжок вранці підійде спорядження, призначене для кінного спорту.

pic_17c86cb1b55e9be82c8cacdc4ebfd778_1920x9000_1.png


Елементи інтер'єру та декор

Немає, напевно, такої дівчини, яка не любить хоча б зрідка міняти обстановку у себе в квартирі. Тому елементи декору можуть стати хорошими подарунками для подруги. Важливо лише заздалегідь з'ясувати, який напрямок дизайну інтер'єру вона віддає перевагу. Ну що саме купити, залежить лише від вашої фантазії та фінансових можливостей. 

Прилади та приладдя для приготування

Якщо подруга є коханою дружиною та матір'ю великого сімейства, то логічно припустити, що на кухні вона проводить не так вже й мало часу. Відповідно, приладдя для готування стане для неї бажаним подарунком. Адже їх переважно постійно не вистачає. Можна і зовсім спробувати полегшити дівчині життя і подарувати щось на зразок міксера чи скороварки.

Побутова техніка

Побутова техніка – це також гарна ідея для подарунка. Особливо, якщо людина знає, що її подруга давно хоче, наприклад, нову пральну машину чи холодильник. Щоправда у випадку з «великогабаритами» можуть виникнути невеликі складнощі щодо доставки. Але, як відомо, у світі немає нічого неможливого і всі такі питання цілком вирішуються.

Допомога молодій мамі

Якщо у вашої подруги є діти, це істотно розширює «ареал вибору» подарунків. Адже якась молода мати не буде рада якомусь потрібному презенту для свого чада. Якщо діти зовсім маленькі, можна обійтися наборами памперсів, іграшками та ін. Також підійдуть ліжечка та інші слушні речі. Варіантів тут багато. Однак особливим виявом любові та турботи буде те, якщо ви постараєтеся хоч якось полегшити життя самій подрузі-мамі. Для цього можна придбати, наприклад, гаджети, які спрощують взаємодію з дітьми, зручний одяг або якісь предмети побуту.

Екологічно сприятливі речі

Незважаючи на те, що сучасні матеріали відрізняються своєю якістю, низькою вартістю та ергономічністю, вони однаково викликають у багатьох людей алергію. Якщо це так, то як подарунок для подруги можна придбати різні екологічно сприятливі речі. Так називають вироби, які виконані з натуральних матеріалів, таких як дерево, камінь та ін. Ну що саме з них буде виконано, тут вирішувати вам. Адже зараз можна придбати практично все - починаючи від дерев'яної статуетки, що зображує якогось незвичайного персонажа, закінчуючи обіднім столом з якісно обробленого мармуру.

Незвичайний та креативний подарунок

Можна спробувати та здивувати подругу, а також спробувати підкреслити подарунком свої світлі почуття до неї. Для цього, наприклад, можна створити панно із зображенням того місця, де ви познайомилися або замовити тур у якусь незвичайну локацію.